Panasonic PT-MZ880 (incl. standaardobjectief), zwart

Panasonic PT-MZ880 (incl. standaardobjectief), zwart
*
Incl. 21% btw

100% persoonlijk advies
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Luc Martens
0541 - 76 83 31
Algemene gegevens

Panasonic PT-MZ880 (incl. standaardobjectief), zwart

Gekocht door
  • 100% Business
Panasonic PT-MZ880 (incl. standaardobjectief), zwart

Afgestemd voor optimale helderheid en kleur
De verfijnde optische engine zorgt voor een ideale balans tussen hoge helderheid en levendige kleuren voor duidelijk zicht in goed verlichte ruimtes. Dankzij de verschillende weergavemodi die zijn geoptimaliseerd voor verschillende soorten inhoud en schermoppervlakken en dynamische optimalisatietechnologieën die het beeld voortdurend aanpassen aan de omgeving en inhoud, kan uw publiek genieten van goed zichtbare beelden zonder dat de verlichting in de ruimte hoeft te worden uitgeschakeld.

Dynamisch contrast
Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de geprojecteerde inhoud of de gebruiksomgeving, wordt met Dynamic Contrast het ingangssignaal beeld voor beeld geanalyseerd en wordt de lichtbronoutput direct aangepast op basis van de contrastvereisten van elke scène. Met Dynamic Contrast wordt niet alleen de algehele precisie van het contrast beter, maar worden scènes waarin lichte en donkere beelden elkaar vaak afwisselen ook nauwkeuriger gereproduceerd.

Detail Clarity Processor 4
Met een eigen circuit worden afzonderlijke videoframes geanalyseerd zodat delen van elk beeld met fijne details duidelijker gemaakt kunnen worden. Met behulp van algoritmes worden gegevens uit vier frequentiebanden van het signaal geëxtraheerd, waarbij randen worden verscherpt, contouren worden gecorrigeerd en ruis wordt verminderd voor een betere tekstdefinitie en een duidelijkere detailresolutie in video en afbeeldingen.

Onopvallende behuizing gaat op in de ruimte
Dankzij de elegante nieuwe vormgeving van de behuizing gaan deze projectoren op in de omgeving. Door het gebruik van zwart voor de verzonken basis lijken de zij- en voorpanelen slanker. Door een onopvallende vormgeving te combineren met een stille werking en duidelijke zichtbaarheid van het beeld, komt de projectie (en niet de projector) centraal te staan. Er zijn volledig zwarte versies verkrijgbaar die gemakkelijk kunnen worden gecamoufleerd in donkere omgevingen, zoals musea.

Stille werking
Nu lessen, vergaderingen en conferenties steeds vaker online worden gehouden, is het belangrijk dat het geluid van de projector de discussie niet overstemt en de aandacht niet afleidt van de getoonde inhoud. Bij een stille projectie kunnen mensen zich ook beter concentreren. De PT-MZ880-serie heeft een stille modus die een werking met 26 dB* (PT-MZ780/MZ680) of 28 dB (PT-MZ880) mogelijk maakt. Verwacht productieve deelname van een alert publiek, of dat nu fysiek aanwezig is of online meedoet, en een meer meeslepende ervaring als de projectoren in musea zijn geïnstalleerd.

Ondersteunt 4K-signaalinvoer die past bij uw systeeminfrastructuur
De PT-MZ880-serie is compatibel met 4K-ingangssignalen en accepteert 4K/60p-video via HDMI-ingangen of de DIGITAL LINK-aansluiting. Deze mogelijkheid is nuttig wanneer de projectors worden geïntegreerd in een bestaande 4K-ready systeeminfrastructuur of wanneer het nodig is om hetzelfde 4K-signaal te distribueren naar een netwerk van eindpunten met verschillende beeldschermresoluties zonder een externe converter te hoeven gebruiken of de bron opnieuw te coderen.

Drie HDMI-ingangen ondersteunen CEC-opdrachten
HDMI-ingangen zijn compatibel met besturingssignalen die worden verzonden via een met CEC-opdrachten compatibele component, waardoor u beperkte controle over de projector krijgt met behulp van de afstandsbediening van het compatibele bronapparaat. De projectoren worden ingeschakeld vanuit stand-by en beginnen automatisch af te spelen zodra ze een opdracht ontvangen van een compatibele speler, zoals het optionele draadloze presentatiesysteem PressIT, wanneer deze via HDMI op de projector is aangesloten.

Afzonderlijke LAN- en DIGITAL LINK-aansluitingen
U kunt ervoor kiezen de projectoren van de MZ880-serie te bedienen via een speciale LAN-aansluiting of via de op HDBase-T™ gebaseerde DIGITAL LINK-aansluiting. Beide ondersteunen 100Base-TX- en 10BaseT-compatibele besturingssignalen via toepassingen van Panasonic, Crestron Connected™, AMX, en Extron®. Met besturing via LAN is DIGITAL LINK vrij om video over lange kabeltrajecten van maximaal 150 m te verzenden

  • Laser-LCD, 8000 lumen, WUXGA 
  • Compacte en lichte behuizing, ontworpen voor ultralage geluidsproductie (26dB)
  • Groot lensverschuivingsgebied en Ultra-Short Throw-lens om de installatiemogelijkheden uit te breiden
  • Randovervloeiingsfunctie om veelzijdige ruimtecreatie te realiseren
  • Belangrijke bijdrage tot duurzaamheid dankzij laag stroomverbruik en wasbaar ecofilter
Documenten
Afmetingen
  • Hoogte product: 19 cm
  • Breedte product: 56,1 cm
  • Diepte product: 43,7 cm
Aanbevolen
Technische gegevens
Berekening projectie oppervlakte
Persoonlijk advies
Uw persoonlijke specialist
100% persoonlijk advies
0541 - 76 83 31
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Luc Martens