Philips 43BDL4511D/00

Philips 43BDL4511D/00
*
Incl. 21% btw

100% persoonlijk advies
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Luc Martens
0541 - 76 83 31
Algemene gegevens

Philips 43BDL4511D/00

Opvallen met een snel, professioneel Philips D-Line 4K UHD-scherm. De uitstekende beeldkwaliteit van Philips biedt realistische kleuren en sterke contrasten. U kunt gemakkelijk inhoud van meerdere bronnen bekijken op slechts één scherm.

Intelligente, snelle 24-uurs weergave

  • 108 cm (43")
  • UHD (3840 x 2160)
  • 500 cd/m²

Bedienen, monitoren en beheren met CMND & Control

Bedien uw beeldschermnetwerk via een LAN-verbinding (Local Area Network). Met CMND & Control voert u belangrijke functies uit, zoals het besturen van ingangen en het bewaken van de monitorstatus. Of u nu verantwoordelijk bent voor één scherm of 100.

FailOver zorgt ervoor dat inhoud altijd wordt afgespeeld

Of het nu in een wachtkamer of een vergaderzaal is, u zult nooit een leeg scherm zien met FailOver. Met FailOver schakelt uw professionele Philips-monitor automatisch tussen primaire en secundaire ingangen. De inhoud blijft dus spelen, zelfs als de primaire bron uitvalt. Stel eenvoudig een lijst met alternatieve ingangen in zodat uw inhoud altijd wordt afgespeeld.

SmartPower om energie te besparen

De sterkte van de achtergrondverlichting kan door het systeem worden geregeld en vooraf worden ingesteld. Het energieverbruik is tot 50% lager en de energiekosten worden aanzienlijk verlaagd.

Schedule what you want, when you want

Turn your USB device into a truly cost-effective digital signage solution. Bewaar gewoon uw inhoud (video, audio, beelden) op uw USB-apparaat en sluit uw monitor aan. Maak afspeellijsten en programmeer uw inhoud via het menu op het scherm. Geniet vervolgens altijd en overal van uw eigen afspeellijsten.

ADS Wide Angle Screen

ADS wide angle technology maakt het mogelijk om vanuit elke hoek te kijken. Advanced Super Dimension Switch zorgt voor snellere beeldverwerking op het scherm voor vloeiende overgangen van inhoud, opmerkelijke beeldnauwkeurigheid en eersteklas kleurenreproductie bij een kijkhoek van 180 graden.

Optionele OPS-sleuf

Open Pluggable Specification is een industriestandaardsleuf waarop u een OPS-compatibele mediaspeler kunt aansluiten. Dit geeft u de mogelijkheid om uw hardware op elk moment te upgraden of te veranderen. Van uw display een uitgebreide digital signage oplossing maken is ongelooflijk eenvoudig.

Documenten
Afmetingen
  • Hoogte product: 56,12 cm
  • Breedte product: 97,3 cm
  • Diepte product: 6,35 cm
Aanbevolen
Technische gegevens
Persoonlijk advies
Uw persoonlijke specialist
100% persoonlijk advies
0541 - 76 83 31
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Luc Martens