Philips 43BFL2214/12

Philips 43BFL2214/12
*
Incl. 21% btw

100% persoonlijk advies
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Luc Martens
0541 - 76 83 31
Algemene gegevens

Philips 43BFL2214/12

Professionele productiviteit

Verhoog de productiviteit. Philips B-Line integreert naadloos met bedrijfssystemen voor efficiënte controle. Geïntegreerde Chromecast houdt presentaties soepel draaiende met directe draadloze mediadeling vanaf Windows-, Apple- en Android™-apparaten.

Met geïntegreerde Chromecast en HDMI hotplug

  • 108 cm (43") B-Line
  • powered by Android™

Chromecast geïntegreerd voor het draadloos delen van content

Zorg voor soepele en snelle vergaderingen met naadloze draadloze connectiviteit naar het grote scherm vanaf elk Apple-, Windows- of Android™-apparaat. Met de ingebouwde Chromecast kunnen presentaties en media vanaf mobiele telefoons, laptops en tablets direct worden gestreamd in een resolutie tot 4K. Het is kosteneffectief, vereist geen extra hardware en is geschikt voor veilig zakelijk gebruik.

HDMI hot plug detectie met automatische aan/uit functie

Wanneer een draadloze verbinding niet mogelijk is, detecteert HDMI hot plug directe bekabelde verbindingen van presentatiebronnen en handelt automatisch bronwijzigingen en aan/uit schakeling af.

Altijd beschikken over de nieuwste functies

Philips Professional TV's met Android zijn snel, veelzijdig en eenvoudig te bedienen. De TV's zijn specifiek geoptimaliseerd voor native Android apps en web apps kunnen ook direct op het scherm worden geïnstalleerd. Automatische updates zorgen ervoor dat de apps altijd up-to-date blijven.

Toegang tot apps en media in de Google Play Store

Met volledige toegang tot de gehele Google Play Store kun je eenvoudig apps, games, muziek, films en meer toevoegen aan je Philips Professional Display. Nieuwe zakelijke tools en extra entertainmentopties worden dagelijks aan de catalogus toegevoegd, dus de nieuwste wereldwijde trends zijn altijd binnen handbereik.

Crestron Connected-gecertificeerde systeemintegratie

Sluit dit Philips Professional Display aan op uw Crestron-netwerk voor volledige afstandsbediening vanaf uw laptop, desktop of mobiel apparaat. Zet het scherm aan en uit, plan inhoud, beheer instellingen en sluit eenvoudig externe apparaten aan. Crestron Connected® biedt een snelle, betrouwbare en veilige bedrijfsoplossing voor het draadloos en bedraad delen van content vanaf Apple, Windows, Android en Linux apparaten.

Scheduler om inhoud op geselecteerde tijden af te spelen

De ingebouwde scheduler maakt het eenvoudig om inhoud en apps te starten op basis van het tijdstip van de dag, waardoor u een boeiende omgeving krijgt met de beste resultaten.

Bedienen, bewaken en beheren met CMND & Control

Bedien uw beeldschermnetwerk via een lokale verbinding (LAN of RF). Met CMND & Control voert u belangrijke functies uit, zoals het bijwerken van software en instellingen en het bewaken van de monitorstatus. Of u nu verantwoordelijk bent voor één of meerdere TV's, CMND & Control maakt het beheer van uw TV's een fluitje van een cent.

Veilig installeren en beheren van apps op afstand met AppControl

Neem de volledige controle over de geïnstalleerde apps op uw Philips Professional TV's centraal. Met AppControl kunt u apps installeren, verwijderen en beheren op geselecteerde tv's of in het hele netwerk. Zo kunt u uw gasten en klanten een gepersonaliseerde ervaring bieden, ongeacht het aantal tv's dat u beheert.

Documenten
Afmetingen
  • Hoogte product: 56 cm
  • Breedte product: 95,8 cm
  • Diepte product: 7,7 cm
Aanbevolen
Technische gegevens
Persoonlijk advies
Uw persoonlijke specialist
100% persoonlijk advies
0541 - 76 83 31
Ik geef u ook graag persoonlijk advies.
Luc Martens