vx-systemhaus-content-615x354_bluebox_b

Oplossingen

Intelligente displays

Slimme displays zijn een verdere ontwikkeling van conventionele signage displays. In tegenstelling tot deze, reageren intelligente displays echter op een slimme manier op hun omgeving.
Met behulp van geavanceerde sensoren kunnen intelligente displays herkennen wie zich op dat moment voor het display bevindt en deze voorzien van inhoud die is afgestemd op de doelgroep. Ook andere toepassingsscenario's zijn mogelijk. 

Voor de optimale integratie van intelligente displays adviseren wij een vrijblijvend adviesgesprek met een expert. Hier leggen wij u uit waar u rekening mee moet houden bij
Implementatie van een smart display en hoe de beste connectiviteit met bestaande apparaten te bereiken. 

Al meer dan 15 jaar adviseren en ondersteunen wij onze klanten bij alle projecten met betrekking tot displays en slimme oplossingen. Wij helpen u bij het kiezen van de juiste apparatuur en zorgen voor de volledige implementatie!
Tobias Berg en Oliver Stenzel - contactpersonen bij Inkoop en Verkoop - schrijven op glasplaat

Onze sterke punten & competenties

  • AV-expertise van meer dan 15 jaar professionele B2B-consultancy
  • Uitgebreid partnernetwerk van gevestigde dienstverleners en fabrikanten
  • Uitstekende klantenondersteuning
  • Snelle projectafhandeling

Oplossingsrichtingen voor intelligente displays

Wij bieden de volgende oplossingsvarianten voor intelligente displays in elke grootte. Wij verzorgen voor u de planning, de selectie en de gehele installatie van de apparaten.
Interaktive-Displays-381x293

Voordelen

  • zeer geschikt voor middelgrote tot grote verkoopruimtes 
  • vrije positionering in de ruimte mogelijk (optionele standaard) 
  • eventueel interne signalisatie spelers voor stand-alone gebruik 
  • geen onderhoudskosten 
  • geïntegreerde of optionele camerasystemen voor interactie

Daar gaat het om:

Icoon gloeilamp

Lichtopbrengst

De helderheid van het display is ongeveer 350 candela voor ruimten met kunstlicht of daglicht. In winkelgalerijen met sterke lichtinval worden displays met 600 candela of meer aanbevolen.
Resolutie pictogrammen

Beeldresolutie

Full HD (1.920 x 1.080) in 16:9-formaat of 4K (3.840 x 2.160) in 16:9-formaat. De resolutie moet worden gebaseerd op de grootte van het display en de getoonde inhoud.
Pictogrammen in staand en liggend formaat

Draaifunctie

Aangezien dit soort displays vaak wordt gebruikt in modewinkels waar men virtueel de nieuwste kleren kan passen, moet het display verticaal kunnen worden geplaatst om de vorm en functie van een spiegel te vervullen.
Expert tip: Als u van plan bent een dergelijk intelligent display te gebruiken, denk dan aan het punt van gegevensbescherming. Indien nodig mogen er geen persoonsgegevens worden verzameld.