vx-systemhaus-content-615x354_bluebox_b

Optimale uitrusting voor vergaderzalen

Huddle Room: Interactief werken in een kleine ruimte

In de huidige vergadercultuur worden huddle rooms steeds belangrijker. Ze vervangen nu vaak de klassieke, kleine vergaderruimte. Maar omdat de huddle room beweeglijker en minder presentatiegericht is, hebt u interactieve middelen nodig.

Inhoud

Hier volstaat een interactief scherm waarop u ideeën kunt uitwerken en noteren. Displays tot 65" zijn meestal prima geschikt. Als u bijvoorbeeld een pc met een Windows 10-interface op het scherm aansluit, kunt u alle gangbare deeldiensten zoals Dropbox of Google Drive gebruiken om de gemaakte inhoud te delen.

Tobias Berg en Oliver Stenzel - contactpersonen bij Inkoop en Verkoop - schrijven op glasplaat

Onze sterke punten & competenties

 • AV-expertise van meer dan 15 jaar professionele B2B-consultancy
 • Uitgebreid partnernetwerk van gevestigde dienstverleners en fabrikanten
 • Uitstekende klantenondersteuning
 • Snelle projectafhandeling

Oplossingen voor Huddle Rooms

Wij bieden de volgende oplossingsvarianten voor huddle rooms. Wij verzorgen voor u de planning, selectie en complete installatie van de apparaten.

flip-278x326

Interactief werken met de Samsung Flip

 • kan verticaal en horizontaal worden gebruikt - een flip-over en display in één
 • natuurlijk schrijf- en veeggevoel op het displayoppervlak
 • kan worden uitgebreid met een externe PC en biedt dan volledige touch-ondersteuning
Resolutie pictogrammen

Resolutie

De Samsung Flip gebruikt 3.840 x 2.160 pixels voor een 4K-beeld met hoge resolutie. Dit betekent dat de Flip niet alleen inhoud scherp weergeeft, maar ook fijnere scans biedt tijdens het aanraken.
Pictogrammen Touch Display

Interactiviteit

De Samsung Flip biedt een eigen, aparte interface voor interactief werk. U kunt echter ook een pc aansluiten en aanraaksignalen gebruiken om een pc en andere inhoud te bedienen
Pictogrammen gereedschap

Montage

Bij de montage van de Samsung Flip heeft u de keuze uit een muurbeugel of een trolley. Met beide bevestigingen kunt u de Flip van de verticale naar de horizontale positie verplaatsen.

Onze Samsung Flip aanbevelingen

IMG_9279_usm_zuschnitt

Expert Tip:

Naast de flipoverfunctie kunt u het display gebruiken voor aanraakbediening van de pc met een Windows 10-pc die u aansluit op de Samsung Flip. Hiervoor sluit u het display via een USB-kabel aan op de pc.

Touch-Display-385x246

Interactieve displays voor samenwerking

 • vrije keuze van display en systeem
 • verschillende schermformaten beschikbaar
 • verschillende aanraaktechnologieën selecteerbaar
Resolutie pictogrammen

Beeldresolutie

Bij het kiezen van een interactief display is het raadzaam om te kiezen voor een 4K resolutie. Zo bent u verzekerd van toekomstbestendigheid.
Pictogrammen Touch Display

Interactiviteit

De fabrikanten van de interactive bieden verschillende, interactieve oplossingen. Van het geïntegreerde Android systeem, tot compatibiliteit met een Apple Mac, tot een Windows systeem, u heeft de keuze uit diverse interne en externe opties
Pictogrammen gereedschap

Montage

Naast wandmontage kunt u vrij kiezen welke displayvoet of -standaard wordt gebruikt. Optionele systemen bieden optimale toepassingsmogelijkheden dankzij de instelbare hoogte.

Onze aanbevelingen voor interactieve aanraakschermen

Expert Tip:

Een speciaal samengesteld systeem kan aan uw behoeften worden aangepast. Vraag ons naar de oplossing die het beste bij u past!

celexon-aktiv-lautsprecher-set-2-wege-525-b

Flexibele audio-installaties voor vergaderzalen

 • optimale geluidskwaliteit
 • Flexibiliteit
 • wandmontage of montage direct op bijvoorbeeld een display
 • visueel aantrekkelijk ontwerp
Pictogrammen spelen

Vermogen

Een grote seminarruimte, een vergaderzaal, een klein klaslokaal of zelfs een indrukwekkende high-end thuisbioscoop. Elke ruimte stelt zijn eigen eisen aan audiocomponenten. Naast de elektrische belastbaarheid is de efficiëntie van een luidspreker belangrijk. Het rendement geeft in decibel aan hoe luid een luidspreker is bij één watt op een afstand van één meter.
Icon Luidspreker

Geluidskwaliteit

Twee luidsprekercombinaties zijn gebruikelijk bij thuisgebruik en professioneel gebruik. Complete radiatoren combineren alle luidsprekers in één kast. Zij reproduceren het volledige spectrum van een audiosignaal binnen hun frequentiebereik. Modulaire systemen geven elk een afzonderlijk frequentiebereik weer. Dit resulteert in talloze mogelijkheden (bv. tweeter/middentoner + woofer). De kwaliteit van de luidsprekers, het frequentiebereik, hun opstelling en plaatsing zijn bepalend voor een optimale geluidskwaliteit
Icoon Mensen

Werkbaarheid

De bedienbaarheid wordt aangepast aan uw behoeften. Audiosystemen kunnen worden afgestemd op een specifieke ruimtesituatie of worden aangepast aan veranderende situaties. Dit leidt tot zeer uiteenlopende eisen aan de bediening van een audio-installatie. Dit gebeurt centraal via een vast geïnstalleerd bedieningspaneel, via meerdere eindapparaten via een app of via een uitgebreide mediabesturing.

Expert Tip:

Een hoogwaardige geluidsinstallatie is belangrijk! Het menselijk brein combineert visuele en auditieve zintuiglijke prikkels. De afspeelkwaliteit van een audiosysteem verbetert de perceptie van de luisteraar en verhoogt de algemene verstaanbaarheid.

Tobias Berg en Oliver Stenzel - contactpersonen bij Inkoop en Verkoop - schrijven op glasplaat

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u ook graag persoonlijk - wij kijken uit naar uw telefoontje of e-mail! Als u wilt dat wij u gratis terugbellen, laat dan nu uw contactgegevens achter.
Live begeleiding
Contactformulier