shutterstock_792158590_blue_box-b

Oplossingen voor zakelijke klanten

Productpresentatie op de beursstand met interactieve displays

Presenteer uw producten of diensten eenvoudig op een interactieve display en presenteer de voordelen van uw aanbod op een aantrekkelijke manier! Vooral op de beursstand kunt u meer potentiële klanten bereiken en hen sneller overtuigen.

Inhoud

Niet elke display is even geschikt voor gebruik op de beursstand. Afhankelijk van de inhoud moeten de displays de juiste vorm, afmetingen, resolutie en helderheid bieden. 4K content op een te klein display zal bijvoorbeeld niet het beoogde effect hebben. Daarom is een voorafgaand overleg met een van onze experts raadzaam!

panorama6_b_v3

Onze sterke punten & competenties

 • AV-expertise van meer dan 15 jaar professionele B2B-consultancy
 • Uitgebreid partnernetwerk van gevestigde dienstverleners en fabrikanten
 • Uitstekende klantenondersteuning
 • Snelle projectafhandeling

Oplossingen voor presentaties op de beursstand

Wij bieden de volgende oplossingsvarianten voor beursstands van elk formaat. Wij verzorgen voor u de planning, de selectie en de gehele installatie van de uitrusting.

Interaktive-Displays-381x293

Displays voor tentoonstellingen

 • geschikt voor kleine tot grote beursstands
 • keuze uit verschillende lichtsterkten voor verschillende omgevingen
 • discrete, ruimtebesparende integratie in de beursstand
 • indien nodig, interne bewegwijzering spelers voor stand-alone gebruik
 • geen onderhoudskosten
 • vrije positionering in de ruimte mogelijk (optionele rolstelling)
Icoon gloeilamp

Helderheid

Afhankelijk van de plaats van de etalage moet het display 500 cd/m² of meer helderheid bieden. Voor sterkere lichtinval is 800 cd/m² aan te bevelen.
Resolutie pictogrammen

Beeldresolutie

Full HD (1.920 x 1.080) in 16:9-formaat of 4K (3.840 x 2.160) in 16:9-formaat. De resolutie moet worden gebaseerd op de grootte van het display en de getoonde inhoud.
Flexibiliteit van de pictogrammen

Draaifunctie

Voor veel beursstands is het van cruciaal belang dat het display verticaal in plaats van horizontaal kan worden gebruikt, bijvoorbeeld bij het tonen van mode. Let op deze functie bij de aankoop van de displays als verticale installatie van de display gewenst is.

Onze display aanbevelingen

Expert Tip:

Als het display niet permanent in de standaard is geïntegreerd en vaak van positie verandert, bijvoorbeeld omdat het interactief wordt gebruikt, gebruik dan een rollende standaard. Hiermee kunt u het scherm gemakkelijk verplaatsen en toch stevig vasthouden.
Digital-Signage-Player-373x158

Digital signage speler voor tentoonstellingen en presentaties

 • geschikt voor kleine tot grote beursstands
 • Ondersteunt verschillende inhoudsformaten
 • discrete, ruimtebesparende integratie op het display
 • eventueel afspelen via WLAN of LAN
Icoon verschillende formaten

Ondersteunde formaten

Als u niet beperkt bent tot een klein aantal formaten voor inhoud, bieden hoogwaardige signaleringsspelers een groter aantal ondersteunde formaten.
Resolutie pictogrammen

Beeldresolutie

Full HD (1.920 x 1.080) in 16:9-formaat of 4K (3.840 x 2.160) in 16:9-formaat moet door de signage-speler worden ondersteund om hem voor de komende jaren toekomstbestendig te maken.
Icoon Macht

PoE

In veel gebieden is een aparte voeding voor de signage-speler niet mogelijk. Daarom is het zinvol als hij PoE (Power over Ethernet) ondersteunt. Zo wordt hij via de LAN-kabel van stroom voorzien. Belangrijk hierbij is dat het netwerk voldoende stroom krijgt.

Onze aanbevelingen voor digital signage spelers

Expert Tip:

Zorg er bij het maken van de content voor dat deze geoptimaliseerd is voor de digital signage player. Zo weet u zeker dat de weergavekwaliteit op de stand optimaal is en klanten positief aanspreekt.
Tobias Berg en Oliver Stenzel - contactpersonen bij Inkoop en Verkoop - schrijven op glasplaat

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u ook graag persoonlijk - wij kijken uit naar uw telefoontje of e-mail! Als u wilt dat wij u gratis terugbellen, laat dan nu uw contactgegevens achter.