shutterstock_652877881_zuschnitt

Oplossingen voor zakelijke klanten

Projectietechnologie voor elk toepassingsgebied

Professionele projectietechnologie speelt nog steeds een belangrijke rol bij het weergeven van grootformaat beelden, afbeeldingen of video's. Heldere beamers voor installatie of mobiele apparaten vereenvoudigen veel processen in het dagelijkse bedrijfsleven. Zo zijn beamers de beste keuze voor presentaties, trainingen of voor het projecteren van technische tekeningen.

Inhoud

Om ervoor te zorgen dat een Beamer, inclusief een scherm en eventueel een Beamerhouder, optimaal in een ruimte kan worden geïnstalleerd, raden wij een voorafgaand, niet-bindend deskundigenadvies aan. Dit zal u vertellen welke oplossingen het meest geschikt zijn voor uw project.

panorama6_b_v3

Onze sterke punten & competenties

  • AV-expertise van meer dan 15 jaar professionele B2B-consultancy
  • Uitgebreid partnernetwerk van gevestigde dienstverleners en fabrikanten
  • Uitstekende klantenondersteuning
  • Snelle projectafhandeling

Oplossingen voor projectietechnologie

Wij bieden de volgende oplossingsvarianten voor ruimtes van elke grootte. Wij verzorgen voor u de planning, de keuze en de gehele installatie van de apparaten

Acer-Beamer-transparent

Krachtige beamers

  • er zijn verschillende projectietechnologieën beschikbaar: 3LCD, DLP, LCOS, SXRD, D-ILA
  • elke technologie heeft zijn sterke en zwakke punten
  • Kenmerken kunnen afhangen van de technologie
Icoon Technologie

Technologie

Of het nu gaat om 3LCD-Beamer, DLP-Beamer, LCOS-Beamer, SXRD-Beamer of D-ILA-Beamer, alle apparaten bieden hun bijzondere voordelen. zo bieden 3LCD-Beamer een natuurlijke kleurweergave en DLP-Beamer een hoog contrast. Wij helpen u graag bij het kiezen van de voor u meest geschikte projectietechnologie!
Icoon gloeilamp

Lichtbron

Naast de projectietechnologie speelt ook de lichtbron een rol. Een beamer met een lamp biedt bijvoorbeeld een andere kleurkwaliteit dan een beamer met een laserlichtbron, omdat het licht anders is samengesteld. En niet te vergeten de LED-technologie. Wij bieden een breed scala aan beamers met allerlei soorten lichtbronnen voor een optimale beeldpresentatie!
Icoon Canvas Voor- en achterkant

Type projectie

Er zijn twee soorten projectie: opzichtprojectie en doorzichtprojectie. De meeste beamers bieden de mogelijkheid voor beide soorten projectie. Dit maakt ze echter niet automatisch geschikt voor beide soorten projectie. Onze experts helpen u graag de juiste Beamer voor uw project te vinden!

Onze beamer hoogtepunten

Tobias Berg en Oliver Stenzel - contactpersonen bij Inkoop en Verkoop - schrijven op glasplaat

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u ook graag persoonlijk - wij kijken uit naar uw telefoontje of e-mail! Als u wilt dat wij u gratis terugbellen, laat dan nu uw contactgegevens achter.