Terug
Panasonic TH 55LFV70 digital signage display in grote hal

Oplossingen voor zakelijke klanten

Videowalls efficiënt gebruiken

Videowalls zijn de beste advertentieruimte voor uw diensten en producten. Indrukwekkende gigantische displayoppervlakken springen in het oog en bereiken uw potentiële klanten als geen andere digital signage oplossing.

Inhoud

Voor een efficiënt gebruik van uw videowall moet u bij de keuze van de afzonderlijke modules al letten op veel verschillende technische kenmerken. De afstand tussen de afzonderlijke pixels en de dikte van het frame zijn bijvoorbeeld bepalend voor de minimale kijkafstand en dus ook voor het totale effect van uw videowall.


Daarom raden wij ten zeerste aan om vóór de aankoop eerst productadvies in te winnen, inclusief de planning van een videowall-oplossing.


Al meer dan 15 jaar adviseren en ondersteunen wij onze klanten bij alle projecten op het gebied van digital signage en videowalls. Wij helpen u de juiste apparatuur te kiezen en nemen de volledige implementatie voor onze rekening!

Tobias Berg en Oliver Stenzel - contactpersonen bij Inkoop en Verkoop - schrijven op glasplaat

Onze sterke punten & competenties

  • AV-expertise van meer dan 15 jaar professionele B2B-consultancy
  • Uitgebreid partnernetwerk van gevestigde dienstverleners en fabrikanten
  • Uitstekende klantenondersteuning
  • Snelle projectafhandeling

Video wall oplossingen

Wij bieden de volgende oplossingsvarianten voor elke locatie. Wij verzorgen voor u de planning, selectie en de gehele installatie van de apparaten.

LED wall single module voor video wall oplossing

LED Muur

  • zeer geschikt voor digital signage en grote vergaderzalen
  • er kunnen verschillende beeldformaten worden gerealiseerd
  • verschillende pixeldichtheden kunnen worden geselecteerd, afhankelijk van de toepassing
Pictogram Pixel Pitch

Pixeldichtheid

LED-wanden zijn samengesteld uit vele kastjes. Elke kast heeft een bepaalde pixeldichtheid, die de later herkenbare beeldscherpte weergeeft. Afhankelijk van het project kunt u kiezen voor een hoge pixeldichtheid (1,5 mm pixel pitch, bv. voor vergaderzalen) of een lagere pixeldichtheid (2,5 mm, bv. voor binnenreclame op hoge muren).
Resolutie pictogrammen

Resolutie

De LED walls zijn verkrijgbaar in resoluties van Full HD tot 4K. Voor wanden waarbij de kijker dichterbij is, wordt het 4K display aanbevolen. Als de kijker van verder weg kijkt, bijvoorbeeld naar reclameborden, is het Full HD display vaak voldoende.
Pictogrammen gereedschap

Montage

LED-wanden worden op de muur geïnstalleerd. Zorg ervoor dat het oppervlak stevig is. De installatie mag alleen worden uitgevoerd door gekwalificeerd personeel . Onze experts helpen u graag

Onze aanbevelingen voor LED-wanden en videowanden