Beamer Verleih
De beste apparaten
bij ons in de vergelijking
Alle beamers

Beamers vergelijken

Door een beamer te huren kunt u geld besparen, maar de drie beamers die hieronder worden gepresenteerd maken het huren van een beamer overbodig. De apparaten overtuigen namelijk met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.Acer P7605

Acer P7605

De Acer P7605 is een WUXGA beamer en heeft een hoge resolutie. Het 16:10 formaat past perfect bij de brede screens van laptops. De hoge lichtopbrengst van de beamer is 5000 lumen en zorgt ervoor dat de beamer vrijwel in iedere ruimte te gebruiken is. Daarnaast wordt de lichtopbrengst ondersteunt door het hoge contrast dat een waarde heeft van 10.000:1. Donkere filmscènes en beelden komen zeer goed tot hun recht. Het is bijna vanzelfsprekend dat een krachtige beamer wat geluid maakt bij gebruik, maar deze beamer is dankzij de 30 dBA in eco modus bijna geluidstil.
 


Resolutie:1920 x 1080 Full HD

Lichtopbrengst:5.000 ANSI lumen

Beamer aansluiting:2 x HDMI

 • 2x D-SUB 15pin in (VGA)
 • 2x D-SUB 15pin out (VGA)
 • YUV component (RGB)
 • Cinch video
 • S video
 • USB type A
 • Mini USB
 • RS232

Naar productcategorie

Panasonic PT-RZ670BE

Panasonic PT-RZ670BE

Zelfs het huren van een beamer met een hoge aanschafprijs heeft weinig zin. De kosten kunnen namelijk snel worden terugverdiend, aangezien het huren van beamer voor een weekend al snel duizenden euro’s kost. De WUXGA beamer heeft een resolutie van 1920 x 1200 pixels en biedt een zeer hoge lichtopbrengst van 6000 lumen. De beamer kan op diverse plekken worden geinstalleerd. Het hoge contrast van 10.000:1 ondersteunt het zeer goede beeld dat de Panasonic beamer kan projecteren. De laser lichtbron en het filterloze design vallen daarnaast op.. De lichtbron werkt tot 25.000 uren en is vrijwel onderhoudsvrij.
 

Resolutie:1920 x 1200 WUXGA

Lichtopbrengst:1920 x 1200 WUXGA

Beamer aansluiting:D-SUB 15pin in

 • (VGA)
 • RS232
 • HDMI
 • DVI-D
 • BNC (RGBHV)
 • RJ45

Naar productcategorie

JVC DLA-X5000B

JVC DLA-X5000B

Een raszuivere thuisbioscoop beamer als de JVC wordt zeker niet aangeboden voor verhuur, want dit apparaat wilt iedereen permanent in huis hebben. De JVC DLA-X5000B biedt als high end thuisbioscoop 4K e-Shift technologie aan, waarmee Full HD beeldmateriaal in 4K wordt geprojecteerd. Deze technologie zorgt voor een verviervoudiging van de pixels, van 3840 x 2160 pixels tot 8 megapixels in totaal. Daarnaast is de beamer uitgerust met een elektrische zoom, focus en lens verschuiving waardoor de beeldkwaliteit wordt geoptimaliseerd.. 
 

Resolutie:3840 x 2160 QFHD

Lichtopbrengst:1.700 ANSI lumen

Beamer aansluiting:2 x HDMI

 • RJ45

Naar productcategorie

 

 

 

Beamer verhuur

Het aanschaffen van een beamer kan veel geld kosten, het is dus belangrijk dat u zichzelf afvraagt of u een beamer permanent nodig heeft of wilt huren.

 

Op het eerste gezicht lijkt het huren van een beamer een gunstige mogelijkheid. Maar dat geldt alleen als u een beamer eenmalig wilt gebruiken. Als u een beamer vaker nodig heeft, heeft het huren van een beamer geen zin. U kunt beter op zoek gaan naar een goedkoop apparaat, want uiteindelijk bespaart u daar kosten mee.

De aankoopprijs van een beamer wordt snel terugverdiend, als het apparaat vaker wordt gebruikt. Daarnaast wordt niet elke beamer verhuurt en leidt eventuele schade aan de beamer door het gebruik van de huurders altijd tot problemen. Het inschakelen van een gespecialiseerd verhuurbedrijf kost niet alleen veel tijd, maar brengt ook logistieke inspanningen met zich mee.

Deze situaties ontstaan natuurlijk niet als u zelf in het bezit bent van een beamer. Over het algemeen is het zelf aanschaffen voordeliger en logischer dan het huren van een apparaat.
Wilt u in plaats van een beamer huren, een beamer aanschaffen voor een goedkope prijs? Dan bent u bij ons, zowel voor en na een aankoop, aan het juiste adres. Of het nu gaat om advies, planning van projecten of de installatie service, wij staan voor u klaar. Wij ondersteunen u ook na de aankoop. Zo helpen we u bij het indienen van een eventuele claim onder garantie, als u een klacht heeft of we verzekeren de ondersteuning van het contact met de fabrikant.

Over het algemeen geldt dus dat het huren van een beamer eigenlijk alleen zin heeft als u eenmalig gebruik wilt maken van een beamer. Als u een beamer vaker wilt gebruiken, is het kopen van een goedkope variant een goede keuze. De kosten worden snel terugverdiend. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Alle beamers