Klassenzimmer

Gids voor kopers

De nieuwe Promethean Elementenreeks

Gewoon digitaal lesgeven!

Promethean Element Series - de ActivPanel displays voor digitaal onderwijs

Promethean is een van de bekendste fabrikanten van digitale oplossingen voor het schoolonderwijs. Zij hebben zich voorgenomen dat digitaal onderwijs in elke vorm en voor elke gebruiker gemakkelijk moet zijn! De nieuwe ActivPanel Element-serie richt zich op drie verschillende klassen interactieve displays die zijn ontworpen voor samenwerkend onderwijs. De namen van de modelseries zijn afgeleid van het periodiek systeem, wat de relatie van Promethean met het schoolonderwijs illustreert.

Inhoud
AP7-Cobalt-Front-Right-HERO-removebg-preview

Voordelen van de Promethean Element-serie

 • 4K UHD resolutie
 • Geïntegreerd Andorifd Oreo 8 platform
 • Vellum schrijftechnologie
 • Uitgebreide reeks software
 • Geïntegreerde luidsprekers
 • Antireflecterend glas

ActivPanel Nickel Displays - Eenvoudige start van digitaal onderwijs

De ActivPanel Nickel displays van Promethean bieden een 4K UHD resolutie en ondersteunen daarmee optimaal het digitale onderwijs. De multi-touch functie en de geïntegreerde ActivInspire whiteboard software van het interactieve display maken het display tot een intelligent hulpmiddel in uw klaslokaal.

promethean-nickel-removebg-preview
 • Beschikbare schermformaten: 65", 75" en 86"
 • 4K-resolutie
 • Verversingssnelheid: 120 Hz
 • Contrast 4000:1

ActivPanel Cobalt Displays - Voor meer dynamiek in uw klaslokaal

Met 65 inch is het ActivPanel Cobalt Display het ideale formaat voor hedendaagse onderwijsinstellingen. De geïntegreerde Vellum™ technologie van Promethean zorgt voor een natuurlijke schrijfervaring via touch en stylus.

promethean-cobalt-removebg-preview
 • Schermdiagonaal: 65 inch
 • 4K resolutie
 • Verversingssnelheid: 120 Hz
 • Contrast 4000:1

ActivPanel Titanium Displays - Maximaal gebruiksgemak voor innovatief onderwijs

De ActivPanel Titanium displays zijn het middelpunt van uw klaslokaal. Met een uitgebreid softwarepakket en een interactief 4K multi-touch display is de Titanium-serie ideaal voor elke onderwijsinstelling.

promethean-titanium-removebg-preview
 • Beschikbare schermformaten: 70", 75" en 86"
 • 4K-resolutie
 • Verversingssnelheid: 120 Hz
 • Contrast 4000:1

Een directe vergelijking van de ActivPanel-elementenreeks:

ActivPanel Nikkel
ActivPanel Kobalt
ActivPanel Titanium
Diagonaal65", 75" en 8665"70", 75", 86"
Beeldverhouding16:9 16:9
16:9
Resolutie4K 4K
4K
Reactietijd8 ms8 ms8 ms
Vernieuwingsfrequentie120 Hz 120 Hz
120 Hz
Contrast4000:1 4000:1
4000:1
Aanraakpunten152020
BesturingssysteemAndroid Oreo 8 Android Oreo 8
Android Oreo 8
RAM2 GB3 GB4 GB
Intern geheugen16 GB32 GB64 GB
Luidsprekers2 x 15 Watt2 x 15 Watt70" en 75" = 2 x 15 Watt
86" = 2 x 20 Watt
ActivInspire
ActivPanel tool
Classflow
Nabijheidssensor
Vellum technologie
WLAN modules
Bluetooth

De belangrijkste kenmerken voor samenwerkend onderwijs

promethean-interaktivitaet

Vellum technologie

Met de Vellum-technologie van Promethean ervaren leerlingen een natuurlijke en precieze schrijfervaring op het scherm. Het oppervlak reageert niet alleen op de aanraakfunctie via de vinger, maar ook op alle relevante onderdelen (batterijloze pen).
animation_(1)

Geleverde onderwijssoftware

ActivInspire: Een uitstekende whiteboard software die uw digitale lessen ideaal ondersteunt. Eenvoudig in gebruik en met verschillende sjablonen (onderwerp, niveau) wordt ActivInspire een interactief hulpmiddel in uw lessen.
ClassFlow: Een cloud-based oplossing die het gemakkelijk maakt om mobiele apparaten in de klas te integreren. Dit is de beste manier om resultaten op het grote scherm te presenteren en te bespreken. Koppel gewoon uw mobiele apparaat draadloos met het gewenste scherm en spiegel uw scherm op een gecontroleerde manier.
promethean-pc

Geïntegreerde PC

Elk display uit de Element-serie heeft een geïntegreerde computer en is uitgerust met het Android Oreo 8.0 besturingssysteem. Dit betekent dat elk display direct na levering klaar is voor gebruik en u actief kan ondersteunen in uw onderwijs.
animation_(2)_(1)

Audio systeem

Elk beeldscherm uit de nieuwe serie heeft een geïntegreerd audiosysteem. Frontale stereoluidsprekers zorgen voor een indrukwekkend geluid, waardoor videomateriaal zonder extra apparatuur kan worden afgespeeld.

Overeenkomsten & verschillen van de ActivPanel Element-serie in detail. Wat zijn de overeenkomsten van de Promethean Element-serie?

sonne-nobubble
Paneel: Qua paneeltechnologie en helderheid staan de displays van de Element-serie op een vergelijkbaar niveau. Alle drie de ActivPanels zijn uitgerust met een TFT LCD-scherm met Direct-LED achtergrondverlichting en een 4K UHD-resolutie met 3840 x 2160 pixels bij 60 Hz. De reactietijd van de panelen ligt op een goed niveau van 8 ms met een verversingssnelheid van 120 Hz.

De helderheid van de displays is goed gepositioneerd voor normaal verlichte klaslokalen met350 cd/m² of 400 cd/m² voor de modellen vanaf 86 inch.
Icoon 3 versnellingen
Intern Android-systeem: Voor de installatie van apps en het gebruik van interne toepassingen werken de Promethean ActivPanels Nickel, Cobalt en Titanium met Android Oreo 8. Het Android-platform biedt de mogelijkheid om apps te installeren uit de meest uiteenlopende gebieden die het digitale onderwijs verrijken

Naast het Android-systeem kunnen alle modellen worden uitgerust met een OPS PC, aangezien ze over een OPS-sleuf beschikken die hiervoor nodig is

Wat zijn de verschillen tussen de Promethean displays van de Element-serie? De prijsverschillen tussen de afzonderlijke displays in de respectieve vergelijkbare maten zijn beheersbaar. Wat zijn dan de verschillen tussen de afzonderlijke modellen?

kachel_display_(1)

Digital Signage Speler

kachel_displaysteander

Display beugels

kachel_kabel

Connectiviteit

Tobias Berg en Oliver Stenzel - contactpersonen bij Inkoop en Verkoop - schrijven op glasplaat

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u ook graag persoonlijk - wij kijken uit naar uw telefoontje of e-mail! Als u wilt dat wij u gratis terugbellen, laat dan nu uw contactgegevens achter.