shutterstock_272458340_blue_box-b

Oplossingen voor zakelijke klanten

Outdoor displays voor POS en POI gebruik

Outdoor displays worden meestal gebruikt voor digitale bewegwijzering en als informatieterminals. Zij kunnen worden gebruikt als displayoppervlak voor productreclame of als interactieve informatiestands.

Inhoud

Afhankelijk van de grootte en de locatie worden zij gemonteerd met behulp van een displayhouder of ingebed in voorwerpen en oppervlakken samen met de beschermende behuizing. Displays voor gebruik buitenshuis moeten aan een aantal eisen voldoen: Ze moeten helder genoeg zijn om daglicht te verdragen, beschermd zijn tegen omgevingsinvloeden en eventueel ook tegen vandalisme, en een functioneel ontwerp hebben. Vraag ons naar de oplossing die bij u past!

Tobias Berg en Oliver Stenzel - contactpersonen bij Inkoop en Verkoop - schrijven op glasplaat

Onze sterke punten & competenties

 • AV-expertise van meer dan 15 jaar professionele B2B-consultancy
 • Uitgebreid partnernetwerk van gevestigde dienstverleners en fabrikanten
 • Uitstekende klantenondersteuning
 • Snelle projectafhandeling

Oplossingen voor buiten

Wij bieden de volgende oplossingsvarianten voor verschillende buitenlocaties. Wij verzorgen voor u de planning, selectie en volledige installatie van de apparaten.

Interaktive-Displays-381x293

Displays voor buitengebruik

 • Displays met een hoge helderheid van 1.500 cd/m² of meer
 • Integratie in zuilen of apparatuur met beschermend glas
 • geïntegreerde signage speler
 • eventueel voeding via WLAN
Pictogram Zon/ Helderheid

Helderheid

Afhankelijk van de positie van het display moet de helderheid 1.500 cd/m² of hoger zijn. Als het display aan direct zonlicht wordt blootgesteld, wordt 2.000 cd/m² aanbevolen.
Resolutie pictogrammen

Beeldresolutie

Full HD (1.920 x 1.080) in 16:9-formaat of 4K (3.840 x 2.160) in 16:9-formaat.
Pictogrammen spelen

Inhoud speler

Voor het afspelen van diverse inhoud moet het scherm een geïntegreerde inhoudsspeler hebben. Als de ondersteunde media van de speler niet volstaan, kunt u een externe signage-speler gebruiken. Bij installatie in een voetstuk moet u ervoor zorgen dat het voetstuk voldoende ruimte biedt voor de integratie van de speler.

Expert Tip:

Bij de installatie van een display voor buiten moet erop worden gelet dat het beeldoppervlak wordt beschermd tegen invloeden van buitenaf. Naast weersinvloeden is vooral vandalisme een belangrijk punt. Als u steles gebruikt, zorg er dan voor dat het displayoppervlak is voorzien van een voldoende sterk beschermend glas.
celexon-aktiv-lautsprecher-set-2-wege-525-b

Audio-installaties voor buiten

 • optimale geluidskwaliteit
 • hoge prestaties
 • robuust, duurzaam, betrouwbaar
 • visueel aantrekkelijk ontwerp
Pictogrammen spelen

Vermogen

Elke ruimte stelt zijn eigen eisen aan audiocomponenten. Dit geldt met name voor buiten. In een buitentoepassing is het belangrijk om te zorgen voor een optimale geluidskwaliteit en spraakverstaanbaarheid.
Icon Luidspreker

Geluidskwaliteit

Twee luidsprekercombinaties zijn gebruikelijk bij thuisgebruik en professioneel gebruik. Complete radiatoren combineren alle luidsprekers in één kast. Zij reproduceren het volledige spectrum van een audiosignaal binnen hun frequentiebereik. Modulaire systemen geven elk een afzonderlijk frequentiebereik weer. Dit resulteert in talloze mogelijkheden (bv. tweeter/middentoner + woofer). De kwaliteit van de luidsprekers, het frequentiebereik, hun opstelling en plaatsing zijn bepalend voor een optimale geluidskwaliteit.
Icoon Mensen

Werkbaarheid

De bedienbaarheid wordt aangepast aan uw behoeften. Audiosystemen kunnen worden afgestemd op een specifieke ruimtesituatie of worden aangepast aan veranderende situaties. Dit leidt tot zeer uiteenlopende eisen aan de bediening van een audio-installatie. Dit gebeurt centraal via een vast geïnstalleerd bedieningspaneel, via meerdere eindapparaten via een app of via een uitgebreide mediabesturing.

Expert Tip:

Een hoogwaardige geluidsinstallatie is belangrijk! Het menselijk brein combineert visuele en auditieve zintuiglijke prikkels. De afspeelkwaliteit van een audiosysteem verbetert de perceptie van de luisteraar en verhoogt de algemene verstaanbaarheid.

Onze outdoor display hoogtepunten

Tobias Berg en Oliver Stenzel - contactpersonen bij Inkoop en Verkoop - schrijven op glasplaat

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u ook graag persoonlijk - wij kijken uit naar uw telefoontje of e-mail! Als u wilt dat wij u gratis terugbellen, laat dan nu uw contactgegevens achter.