panasonic-th-55lfv70-event

Oplossingen voor zakelijke klanten

LED Walls - De perfecte advertentieruimte

LED Walls zijn de perfecte advertentieruimte voor uw bedrijf. Bijna geen enkel ander medium overtreft LED walls in termen van reclame-impact.

Inhoud

Door hun imposante formaat vallen ze altijd op. De inhoud wordt niet over het hoofd gezien. Dat geldt ook voor informatie. Overal waar grote mensenmassa's van informatie moeten worden voorzien, is een LED Wall het perfecte medium.

Of het nu in een warenhuis, een luchthaventerminal of een andere grote binnen- of buitenlocatie is, de planning en installatie van LED Walls moet beslist door een expert worden gedaan. Zij kunnen de optimale pixelafstand en de benodigde helderheid van de LED Wall bepalen, evenals de LED Wall-grootte die geschikt is voor de betreffende locatie.

Tobias Berg en Oliver Stenzel - contactpersonen bij Inkoop en Verkoop - schrijven op glasplaat

Onze sterke punten & competenties

  • AV-expertise van meer dan 15 jaar professionele B2B-consultancy
  • Uitgebreid partnernetwerk van gevestigde dienstverleners en fabrikanten
  • Uitstekende klantenondersteuning
  • Snelle projectafhandeling

LED Muur oplossingen

Wij bieden de volgende LED Wall oplossingen voor locaties van elke grootte. Wij zorgen voor de planning, de selectie en de gehele installatie van de apparaten.

LED wall single module voor video wall oplossing

LED Wanden voor warenhuizen" of terminal

  • zeer geschikt voor grote tot zeer grote locaties
  • Beeldbreedtes van meerdere meters kunnen worden gerealiseerd
  • eenvoudige vervanging van LED-kasten voor probleemloze service
  • ongevoelig voor kunstlicht en daglicht
  • Realiseerbare kleurechtheid in studiokwaliteit
Pictogram Pixel Pitch

Pixel pitch

De pixel pitch geeft de afstand aan tussen de afzonderlijke LED's die een pixel vormen. LED walls die dicht bij de kijker zijn gemonteerd, bijvoorbeeld op ooghoogte in een warenhuis, vereisen een fijne pixel pitch (1,5 mm) voor een uitstekende beeldscherpte. LED walls die boven de hoofden van bezoekers in een winkelcentrum zijn geplaatst en verder van de kijker af staan, vereisen een kleinere pixel pitch (2,5 mm).
Resolutie pictogrammen

Beeldresolutie

LED walls met een normale resolutie zitten in het Full HD bereik. De versies met hoge resolutie bieden al 4K-weergave. Aangezien de totale resolutie echter afhankelijk is van het aantal kasten, kunt u verschillende beeldformaten met verschillende resoluties realiseren in het kader van de ondersteunde scalers.
Pictogrammen gereedschap

Montage

De LED Wall wordt aan de muur bevestigd met behulp van de meegeleverde beugels. Ze worden ingestoken of geschroefd en de afzonderlijke kasten worden later ingehaakt.

Onze aanbevelingen voor LED-wanden en videowanden

Expert Tip:

De meeste LED Walls zijn ontworpen voor gebruik binnenshuis. De wand moet daarom worden geïnstalleerd in een overdekte ruimte met normale kamertemperaturen. Voor buitengebruik zijn aparte LED walls beschikbaar. Vraag onze experts hiernaar.
Tobias Berg en Oliver Stenzel - contactpersonen bij Inkoop en Verkoop - schrijven op glasplaat

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u ook graag persoonlijk - wij kijken uit naar uw telefoontje of e-mail! Als u wilt dat wij u gratis terugbellen, laat dan nu uw contactgegevens achter.