Evenementenruimte met presentatie op scherm

Oplossingen voor zakelijke klanten

Goede uitrusting voor feestzalen

Een evenementenruimte moet worden voorbereid op vele situaties, zoals festiviteiten, conferenties of zelfs lezingen. Door deze veelzijdigheid komen de meest uiteenlopende toepassingen aan bod.

Inhoud

Op bijna elk evenement worden verschillende presentaties geprojecteerd. Met behulp van een Beamer kunt u elke presentatie in de hoogste kwaliteit creëren. Voor een perfecte integratie van het scherm in de ruimte zijn inbouwplafondschermen de ideale oplossing.

Wilt u op elke situatie kunnen reageren? Een tafelverbindingspaneel komt hier goed van pas en zorgt voor volledige connectiviteit! Leg vervelende verbindingskabels slechts één keer en in de toekomst kunnen mobiele apparaten probleemloos op de beamer worden aangesloten.

Al meer dan 15 jaar adviseren en ondersteunen wij onze klanten bij alle projecten rond media-apparatuur voor evenementenruimtes. Wij helpen u bij het kiezen van de juiste apparatuur en zorgen voor de complete implementatie!

Tobias Berg en Oliver Stenzel - contactpersonen bij Inkoop en Verkoop - schrijven op glasplaat

Onze sterke punten & competenties

 • AV-expertise van meer dan 15 jaar professionele B2B-consultancy
 • Uitgebreid partnernetwerk van gevestigde dienstverleners en fabrikanten
 • Uitstekende klantenondersteuning
 • Snelle projectafhandeling

Oplossingen voor evenementenruimtes

Wij bieden de volgende oplossingsvarianten voor evenementenruimtes. Wij verzorgen voor u de planning, selectie en de gehele installatie van de apparatuur.

Projector en vast scherm

Beamers en vaste schermen

 • geschikt voor middelgrote tot grote evenementenruimtes
 • Projectieoppervlakken tot 4 meter breed
 • mogelijke discrete, ruimtebesparende integratie in de ruimte
 • heldere beamers met optionele verwisselbare optiek
 • draadloze toevoer via WLAN of Barco ClickShare
Icoon gloeilamp

Helderheid

7.000 lumen (minimaal) voor LCD-Beamer en 8.000 lumen (minimaal) voor DLP-Beamer voor een schermbreedte van ongeveer drie meter in een kamer die slechts gedeeltelijk verduisterd is.
Resolutie pictogrammen

Montage

De beamer wordt aan het plafond gemonteerd met een plafondbevestiging of in een lift als het plafond is opgehangen. Ook het scherm wordt optimaal in het plafond geïntegreerd. Anders gebeurt de installatie aan het plafond.
Pictogrammen gereedschap

Configuratie

Naast geprefabriceerde tafelreservoirs zijn er oplossingen waarbij u de aansluitingen naar wens kunt configureren. Zo kunt u de tafelbak optimaliseren voor uw toepassingen. Vraag onze experts naar de beste oplossing voor u!

Onze beamer hoogtepunten

Expert Tip:

Lichtintensieve Beamer zijn momenteel slechts beperkt beschikbaar met een 4K-resolutie en zijn bovendien prijsintensief. Beamer met een 4K-schaling zijn ook beschikbaar als installatieBeamer en leveren een aantrekkelijk beeld in een aanvaardbare prijsklasse, die herkenbaar boven de Full HD-resolutie ligt.

Tafelverbindingspaneel van celexon

Tafelverbindingspanelen

 • Combinatie van alle signalen op één punt
 • Doorsturen van signalen via één lijn naar de beamer of het beeldscherm
 • Verschillende aansluitingen voor verschillende bronapparaten
 • Ruimtebesparend ingebouwd in de tafel
 • Voedingsbron voor notebooks
Pictogram USB-aansluiting

Verbindingen

Inmiddels zijn notebooks en tablets voorzien van een veelheid aan grafische aansluitingen. Daarom is het belangrijk dat een bureauconnectorpaneel zoveel mogelijk interfaces biedt, zodat het de signalen kan accepteren. Voor bureauconnectorpanelen met weinig poorten is het raadzaam adapters apart beschikbaar te houden.
Pictogram stekker

Netaansluitingen

Bij bureauaansluitpanelen zijn naast de aansluitingen voor de signaaloverdracht ook de stroomaansluitingen een belangrijk punt. Bezoekers laden graag hun notebook of tablet op tijdens een langere werkbespreking. Zorg daarom voor meer dan één netaansluiting in het tafelreservoir.
Icoon versnelling en gereedschap

Configuratie

Naast geprefabriceerde tafelreservoirs zijn er oplossingen waarbij u de aansluitingen naar wens kunt configureren. Zo kunt u de tafelbak optimaliseren voor uw toepassingen. Vraag onze experts naar de beste oplossing voor u!

Expert Tip:

In veel gevallen is het niet meer nodig om de afzonderlijke kabelbomen van de tafeltank naar de beamer of het beeldscherm te laten lopen. Sluit een schakelaar aan achter de tafelbak waarin u de signalen samenvoegt. Nu hoeft u alleen nog maar een HDMI- en LAN-kabel(HDBaseT) naar het beeldscherm te leggen. Dit bespaart meerdere kabelbomen en onnodig grote kabelgoten.
celexon-aktiv-lautsprecher-set-2-wege-525-b

Audio-installatie

 • optimale geluidskwaliteit
 • hoge prestaties
 • Wandmontage / inbouw wandmontage / inbouw plafondmontage / inbouw plafondmontage
 • visueel aantrekkelijk ontwerp
Icon Luidspreker

Leistung

Ein großer Seminarraum, ein Meetingraum, ein kleiner Klassenraum oder auch ein beeindruckendes High-End-Heimkino. Jeder Raum hat seine eigenen Anforderungen an die Audio-Komponenten. Wichtig ist neben der elektrischen Belastbarkeit der Wirkungsgrad eines Lautsprechers. Der Wirkungsgrad gibt in Dezibel an, wie laut ein Lautsprecher bei einem Watt in einem Meter Abstand ist.
Icon Muziek

Klangqualität

Im Heim- und im professionellen Einsatzbereich sind zwei Lautsprecherkombinationen üblich. Komplettstrahler vereinen sämtliche Lautsprecher in einem Gehäuse. Sie geben, im Rahmen Ihres Frequenzbereiches, das volle Spektrum eines Audiosignals wieder. Modularsysteme übertragen jeweils einen separaten Frequenzbereich. Daraus ergeben sich unzählige Möglichkeiten (z.B. Hoch/Mittelton-Einheiten + Bass-Einheit). Die Qualität der Lautsprecher, der Frequenzbereich, deren Anordnung und Aufstellung sind entscheidend für eine optimale Klangqualität.
Icoon Mensen

Bedienbarkeit

Die Bedienbarkeit wird an Ihre Bedürfnisse angepasst. Audiosysteme können entweder auf eine bestimmte Raumsituation zugeschnitten oder an wechselnde Situationen angepasst werden. Daraus ergeben sich ganz unterschiedliche Anforderungen an die Steuerung einer Audioinstallation. Diese erfolgt zentral über ein fest installiertes Bedienfeld, über mehrere Endgeräte via App oder über eine umfassende Mediensteuerung.

Expert tip

Een hoogwaardige geluidsinstallatie is belangrijk! Het menselijk brein combineert visuele en auditieve zintuiglijke prikkels. De afspeelkwaliteit van een audiosysteem verbetert de perceptie van de luisteraar en verhoogt de algemene verstaanbaarheid.
Tobias Berg en Oliver Stenzel - contactpersonen bij Inkoop en Verkoop - schrijven op glasplaat

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u ook graag persoonlijk - wij kijken uit naar uw telefoontje of e-mail! Als u wilt dat wij u gratis terugbellen, laat dan nu uw contactgegevens achter.