Terug
Evenementenruimte met presentatie op scherm

Oplossingen voor zakelijke klanten

Goede uitrusting voor feestzalen

Een evenementenruimte moet worden voorbereid op vele situaties, zoals festiviteiten, conferenties of zelfs lezingen. Door deze veelzijdigheid komen de meest uiteenlopende toepassingen aan bod.

Inhoud

Op bijna elk evenement worden verschillende presentaties geprojecteerd. Met behulp van een Beamer kunt u elke presentatie in de hoogste kwaliteit creëren. Voor een perfecte integratie van het scherm in de ruimte zijn inbouwplafondschermen de ideale oplossing.

Wilt u op elke situatie kunnen reageren? Een tafelverbindingspaneel komt hier goed van pas en zorgt voor volledige connectiviteit! Leg vervelende verbindingskabels slechts één keer en in de toekomst kunnen mobiele apparaten probleemloos op de beamer worden aangesloten.

Al meer dan 15 jaar adviseren en ondersteunen wij onze klanten bij alle projecten rond media-apparatuur voor evenementenruimtes. Wij helpen u bij het kiezen van de juiste apparatuur en zorgen voor de complete implementatie!

Tobias Berg en Oliver Stenzel - contactpersonen bij Inkoop en Verkoop - schrijven op glasplaat

Onze sterke punten & competenties

  • AV-expertise van meer dan 15 jaar professionele B2B-consultancy
  • Uitgebreid partnernetwerk van gevestigde dienstverleners en fabrikanten
  • Uitstekende klantenondersteuning
  • Snelle projectafhandeling

Oplossingen voor evenementenruimtes

Wij bieden de volgende oplossingsvarianten voor evenementenruimtes. Wij verzorgen voor u de planning, selectie en de gehele installatie van de apparatuur.

Projector en vast scherm

Beamers en vaste schermen

  • geschikt voor middelgrote tot grote evenementenruimtes
  • Projectieoppervlakken tot 4 meter breed
  • mogelijke discrete, ruimtebesparende integratie in de ruimte
  • heldere beamers met optionele verwisselbare optiek
  • draadloze toevoer via WLAN of Barco ClickShare
Icoon gloeilamp

Helderheid

7.000 lumen (minimaal) voor LCD-Beamer en 8.000 lumen (minimaal) voor DLP-Beamer voor een schermbreedte van ongeveer drie meter in een kamer die slechts gedeeltelijk verduisterd is.
Resolutie pictogrammen

Montage

De beamer wordt aan het plafond gemonteerd met een plafondbevestiging of in een lift als het plafond is opgehangen. Ook het scherm wordt optimaal in het plafond geïntegreerd. Anders gebeurt de installatie aan het plafond.
Pictogrammen gereedschap

Configuratie

Naast geprefabriceerde tafelreservoirs zijn er oplossingen waarbij u de aansluitingen naar wens kunt configureren. Zo kunt u de tafelbak optimaliseren voor uw toepassingen. Vraag onze experts naar de beste oplossing voor u!

Onze beamer hoogtepunten