korie-cull-IzIME1jwjCY-unsplash
Oplossingen voor zakelijke klanten

Optimale uitrusting van de winkelruimte

Een groot productaanbod is niet langer voldoende om bezoekers van uw winkel tot een aankoop aan te zetten. Ook de sfeer en verkoopbevorderende reclamemaatregelen in het verkooppunt zijn bepalend voor het succes van uw zaak.

Een mix van audio- en video-oplossingen heeft zich al gevestigd als de standaard in zowel kleine als grote winkels. Dit betekent echter ook dat complete zaalgeluidssystemen in combinatie met deels interactieve smart signage displays voor de weergave van verschillende inhoud correct moeten worden geïnstalleerd en met elkaar moeten worden verbonden. Dit vereist een individuele planning, die begint met de keuze van de apparatuur en eindigt met de implementatie ter plaatse.

Inhoud
panorama6_b_v3

Onze sterke punten & competenties

 • AV-expertise van meer dan 15 jaar professionele B2B-consultancy
 • Uitgebreid partnernetwerk van gevestigde dienstverleners en fabrikanten
 • Uitstekende klantenondersteuning
 • Snelle projectafhandeling

Oplossingen voor winkelpanden

Wij bieden de volgende oplossingsvarianten voor winkels van elke ruimtegrootte. Wij verzorgen voor u de planning, selectie en de gehele installatie van de apparaten

Display

Displays

 • zeer geschikt voor de presentatie van goederen
 • interactieve displays bieden de klant interactie met het product
 • Te gebruiken met interne of externe digital signage spelers
display

Grootte van het scherm

De grootte van het display moet worden aangepast aan de plaats waar het wordt opgesteld. Vanaf 32" is het gebruik van een display zinvol. Voor een staande opstelling in een modewinkel zijn maten rond 75" aan te bevelen, omdat een outfit bijna levensgroot wordt getoond.
Resolutie pictogrammen

Beeldresolutie

Full HD (1.920 x 1.080) in 16:9-formaat of WUXGA (1.920 x 1.200) in 16:10-formaat. De resolutie is afhankelijk van de inhoud en het beeldformaat.
Icoon versnelling en gereedschap

Montage

Montage aan de muur of op een standaard. Bij de keuze van de standaard zijn vaste en mobiele oplossingen mogelijk.

Expert Tip:

Let bij het plaatsen van de mobiele displays op nabijgelegen stopcontacten om struikelgevaar voor klanten te voorkomen.
Beschallung

Omroepinstallatie

 • benadrukt het beeld op de kassa met audio-inhoud
 • informeert klanten over aanbiedingen
 • Aankondiging voor medewerkers
Afmetingen pictogrammen

Positionering

Bij de plaatsing van de geluidsinstallatie is het belangrijk na te gaan waarvoor deze hoofdzakelijk is bedoeld. Voor POS-gebruik worden meestal maximaal twee luidsprekers gebruikt. Voor algemene geluidsversterking in een winkel worden de luidsprekers in het plafond verdeeld over de hele ruimte.
Icoonverbindingen

Verbindingen

Op het verkooppunt worden de luidsprekers aangesloten op de PC of de signage player. Voor geluidsversterking in de winkel is een audio-ontvanger nodig met voldoende uitgangen voor het vereiste aantal luidsprekers.
Icoon versnelling en gereedschap

Montage

De eenheid kan bijvoorbeeld worden gemonteerd in een verlaagd plafond, een POS-standaard of aan de muur.

Expert Tip:

Let bij de keuze van de geluidsinstallatie op de oppervlakte van de verkoopruimte. Hoe meer luidsprekers op het systeem moeten worden aangesloten, hoe meer vermogen er nodig is.
celexon-aktiv-lautsprecher-set-2-wege-525-b

Audio-installatie

 • optimale geluidskwaliteit
 • hoge prestaties
 • Wandmontage / inbouw wandmontage / inbouw plafondmontage / inbouw plafondmontage
 • visueel aantrekkelijk ontwerp
Icon Luidspreker

Efficiëntie

Een grote seminarruimte, een vergaderzaal, een klein klaslokaal of zelfs een indrukwekkende high-end thuisbioscoop. Elke ruimte stelt zijn eigen eisen aan audiocomponenten. Naast de elektrische belastbaarheid is de efficiëntie van een luidspreker belangrijk. Het rendement geeft in decibel aan hoe luid een luidspreker is bij één watt op een afstand van één meter
Icon Muziek

Type luidspreker

Twee luidsprekercombinaties zijn gebruikelijk bij thuisgebruik en professioneel gebruik . Complete radiatoren combineren alle luidsprekers in één kast. Zij reproduceren het volledige spectrum van een audiosignaal binnen hun frequentiebereik. Modulaire systemen geven elk een afzonderlijk frequentiebereik weer. Dit resulteert in talloze mogelijkheden (bv. tweeter/middentoner + woofer). De kwaliteit van de luidsprekers, het frequentiebereik, hun opstelling en plaatsing zijn bepalend voor een optimale geluidskwaliteit.
Icoon eenvoudige bediening

Werkbaarheid

De bedienbaarheid wordt aangepast aan uw behoeften. Audiosystemen kunnen worden afgestemd op een specifieke ruimtesituatie of worden aangepast aan veranderende situaties. Dit leidt tot zeer uiteenlopende eisen aan de bediening van een audio-installatie. Dit gebeurt centraal via een vast geïnstalleerd bedieningspaneel, via meerdere eindapparaten via een app of via een uitgebreide mediabesturing.

Expert Tip:

Een hoogwaardige geluidsinstallatie is belangrijk! Het menselijk brein combineert visuele en auditieve zintuiglijke prikkels. De afspeelkwaliteit van een audiosysteem verbetert de perceptie van de luisteraar en verhoogt de algemene verstaanbaarheid.

Onze hoogtepunten

Tobias Berg en Oliver Stenzel - contactpersonen bij Inkoop en Verkoop - schrijven op glasplaat

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u ook graag persoonlijk - wij kijken uit naar uw telefoontje of e-mail! Als u wilt dat wij u gratis terugbellen, laat dan nu uw contactgegevens achter.