vx-systemhaus-content-615x354_bluebox_b

Oplossingen voor particuliere klanten

Projecteren in lichte kamers

Projecteren in lichte ruimtes is vaak een uitdaging. Vooral als een beamer niet de nodige lichtopbrengst levert. In lichte vergaderzalen, collegezalen en klaslokalen is afscherming tegen daglicht niet mogelijk of geen optie.

Inhoud

Daarom zijn heldere beamers nodig die ook in ruimtes die niet voldoende donker zijn een goed projectiebeeld kunnen weergeven. Met een geschikt projectiescherm dat de projectie ondersteunt, kunt u toch een goed beeld projecteren. Als de kamer echter te licht is voor projectie, kunt u uw toevlucht nemen tot een scherm met hoge helderheid.

panorama8_b

Onze sterke punten & competenties

 • AV-expertise van meer dan 15 jaar professionele B2B-consultancy
 • Uitgebreid partnernetwerk van gevestigde dienstverleners en fabrikanten
 • Uitstekende klantenondersteuning
 • Snelle projectafhandeling

Oplossingen voor lichte kamers

Wij bieden de volgende oplossingsvarianten voor lichte conferentieruimten van elke kamergrootte. Wij verzorgen voor u de planning, selectie en de gehele installatie van de apparaten.

Installationsbeamer-Leinwand-398x353

Beamer en scherm voor lichte kamers

 • geschikt voor kleine tot grote ruimtes
 • Projectievlakken tot 4 meter breed mogelijk
 • discrete, ruimtebesparende integratie in de ruimte
Icoon gloeilamp

Lichtopbrengst

12.000 lumen (minimaal) voor LCD-Beamer en 13.000 lumen (minimaal) voor DLP-Beamer voor een schermbreedte van ongeveer drie meter in een nauwelijks verduisterde kamer.
Resolutie pictogrammen

Beeldresolutie

Full HD (1.920 x 1.080) in 16:9-formaat of WUXGA (1.920 x 1.200) in 16:10-formaat.
Pictogrammen gereedschap

Montage

Plafondmontage via plafondbeugel. Aangezien beamers meestal groter en zwaarder zijn dan conventionele Beamer, is het belangrijk dat de plafondbevestiging voldoende draagvermogen heeft.

Expert Tip:

Vermijd directe lichtinval op het projectieoppervlak. Geen enkele Beamer, hoe helder hij ook is, kan direct zonlicht overtreffen. Bij fel licht in de kamer kan een scherm met hoog contrast een oplossing zijn voor een beeld met laag contrast in combinatie met een heldere beamer.

AP7-Cobalt-Front-Right-HERO-removebg-preview

Heldere displays

 • geschikt voor kleine tot grote ruimtes met sterke lichtinval
 • vrijwel ongevoelig voor licht
 • geen onderhoudskosten
 • vrije positionering in de ruimte mogelijk (optioneel rolstatief)
 • interactief werken mogelijk
Icoon gloeilamp

Lichtopbrengst

Displayhelderheid van ca. 800 candela voor lichte ruimten met kunstlicht of daglicht. Bij sterke lichtinval van buitenaf, direct op het display, kunt u displays gebruiken met 1000 candela en meer.
Resolutie pictogrammen

Beeldresolutie

Ten minste Full HD (1.920 x 1.080) tot een schermdiagonaal van 65".
4K (3.840 x 2.160) vanaf 65".
Pictogrammen gereedschap

Montage

Wandmontage met behulp van een displaysteun of montage op de optionele rollende standaard.

Expert Tip:

Let er bij het plaatsen van het display op dat het frame of het display zelf niet te veel reflecteert. Dit is onaangenaam voor het publiek en voor mensen die mogelijk aan een interactief display werken.

celexon-aktiv-lautsprecher-set-2-wege-525-b

Sonore audiocomponenten

 • optimale geluidskwaliteit
 • hoge prestaties
 • Wandmontage / inbouw wandmontage / inbouw plafondmontage / inbouw plafondmontage
 • visueel aantrekkelijk ontwerp
Pictogrammen spelen

Vermogen

Een grote seminarruimte, een vergaderzaal, een klein klaslokaal of zelfs een indrukwekkende high-end thuisbioscoop. Elke ruimte stelt zijn eigen eisen aan audiocomponenten. Naast de elektrische belastbaarheid is de efficiëntie van een luidspreker belangrijk. Het rendement geeft in decibel aan hoe luid een luidspreker is bij één watt op een afstand van één meter.
Icon Luidspreker

Geluidskwaliteit

Twee luidsprekercombinaties zijn gebruikelijk bij thuisgebruik en professioneel gebruik. Complete radiatoren combineren alle luidsprekers in één kast. Zij reproduceren het volledige spectrum van een audiosignaal binnen hun frequentiebereik. Modulaire systemen geven elk een afzonderlijk frequentiebereik weer. Dit resulteert in talloze mogelijkheden (bv. tweeter/middentoner + woofer). De kwaliteit van de luidsprekers, het frequentiebereik, hun opstelling en plaatsing zijn bepalend voor een optimale geluidskwaliteit.
Icoon Mensen

Werkbaarheid

De bedienbaarheid wordt aangepast aan uw behoeften. Audiosystemen kunnen worden afgestemd op een specifieke ruimtesituatie of worden aangepast aan veranderende situaties. Dit leidt tot zeer uiteenlopende eisen aan de bediening van een audio-installatie. Dit gebeurt centraal via een vast geïnstalleerd bedieningspaneel, via meerdere eindapparaten via een app of via een uitgebreide mediabesturing.

Expert Tip:

Een hoogwaardige geluidsinstallatie is belangrijk! Het menselijk brein combineert visuele en auditieve zintuiglijke prikkels. De afspeelkwaliteit van een audiosysteem verbetert de perceptie van de luisteraar en verhoogt de algemene verstaanbaarheid.

Onze daglichtBeamer hoogtepunten

Tobias Berg en Oliver Stenzel - contactpersonen bij Inkoop en Verkoop - schrijven op glasplaat

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u ook graag persoonlijk - wij kijken uit naar uw telefoontje of e-mail! Als u wilt dat wij u gratis terugbellen, laat dan nu uw contactgegevens achter.