Terug
schaufenster_bluebox_b

Digitale productpresentatie in de etalage

In het digitale tijdperk zijn posters en etalagepoppen steeds minder een reclamemedium. Daarom rijst steeds vaker de vraag hoe de producten in de etalage het beste kunnen worden gepresenteerd.

In het digitale tijdperk zijn posters en etalagepoppen steeds minder een reclamemedium. Daarom rijst steeds vaker de vraag hoe de producten in de etalage het best kunnen worden gepresenteerd.

Inhoud

Digital signage displays zijn hiervoor het meest geschikt. Afhankelijk van de grootte van de etalage en het soort producten dat wordt gepresenteerd, kunnen displays van verschillende grootte worden gebruikt. De helderheid moet ten minste 700 cm/m² zijn voor de displays met grotere beelddiagonalen. Wij bevelen echter displays met een hoge helderheid van ten minste 1.000 cd/m² aan. Deze displays tonen een gemakkelijk herkenbaar en contrastrijk beeld, zelfs in direct zonlicht.

Onze sterke punten & competenties

  • AV-expertise van meer dan 15 jaar professionele B2B-consultancy
  • Uitgebreid partnernetwerk van gevestigde dienstverleners en fabrikanten
  • Uitstekende klantenondersteuning
  • Snelle projectafhandeling

Oplossingen voor etalages

Wij bieden de volgende oplossingsvarianten voor etalages. Wij verzorgen voor u de planning, selectie en de gehele installatie van de apparaten.

Display

Displays voor grote reclamedragers

  • Displays met een hoge helderheid van 700 cd/m² of meer
  • Beeldschermformaten tot 85" voor grote reclamevlakken
  • Eenvoudige positionering in de etalage dankzij optionele voetjes
Pictogram Zon/ Helderheid

Helderheid

Afhankelijk van de plaats van de etalage moet het display 700 cd/m² of meer helderheid bieden. In etalages met een sterkere lichtinval is 1000 cd/m² aan te bevelen.
Resolutie pictogrammen

Beeldresolutie

Full HD (1.920 x 1.080) in 16:9-formaat of 4K (3.840 x 2.160) in 16:9-formaat. De keuze van de resolutie is optimaal gebaseerd op het beeldformaat en de inhoud.
Pictogrammen gereedschap

Montage

Aangezien vaste wanden zelden beschikbaar zijn voor installatie in etalages, wordt een displaystandaard of trolley aanbevolen om gemakkelijk van positie te veranderen.

Onze aanbevelingen voor digital signage