shutterstock_293221436_blue_box-b

Signaalbeheer en spelers voor signaleringstoepassingen

Bijna alle ruimtes, van winkels tot kapsalons, kunnen achteraf worden uitgerust met effectieve digital signage display oplossingen. Er moet rekening worden gehouden met connectiviteit en signaaloverdracht, wat betekent dat de vereiste kabels en adapters zo mogelijk onzichtbaar in de ruimte moeten worden gelegd. Goede oplossingen hiervoor zijn kabelgoten, bureau-aansluitpanelen en kabelgoten.

Inhoud

Een signage player wordt meestal gebruikt om inhoud door te geven . U kunt een signage player achter een display of op een beamer plaatsen om ruimte te besparen en hem via een LAN-kabel op het display aansluiten. U kunt de inhoud ook opslaan op een SD-kaart en afspelen op het display via een overeenkomstige kaartsleuf.

Tobias Berg en Oliver Stenzel - contactpersonen bij Inkoop en Verkoop - schrijven op glasplaat

Onze sterke punten & competenties

 • AV-expertise van meer dan 15 jaar professionele B2B-consultancy
 • Uitgebreid partnernetwerk van gevestigde dienstverleners en fabrikanten
 • Uitstekende klantenondersteuning
 • Snelle projectafhandeling

Oplossingen voor signaalbeheer en spelers

Wij bieden de volgende oplossingsvarianten voor evenementenruimtes. Wij verzorgen voor u de planning, selectie en de gehele installatie van de apparatuur.

WirelessHD-238x282

Signalmanagement

 • HDMI Lösungen für kurze Signalwege 
 • HDBaseT Lösungen für lange Signalwege 
 • Wireless Signalübertragung für BYOD Bereiche 
 • Signalsteuerung in Konferenzräumen 
 • Kooperatives Signalmanagement für Besprechungsräume
Pictogram Verbinding tussen apparaten

Signaalbeheerapparatuur

Beknibbel niet op de keuze van de apparatuur voor signaalbeheer. De beste bronnen en uitvoerapparaten bieden geen voordeel als er geen rekening wordt gehouden met het transmissiepad. Vraag ons naar de meest geschikte transmissieoptie voor uw project voor een optimale signaaloverdracht.

uebertragungsqualitaet-nobubble

Weergave van een groot aantal bronapparaten

Verschillende interfaces bieden het voordeel dat ze voorbereid zijn op de weergave van de meest uiteenlopende bronapparaten. Van notebook tot tablet tot Blu-ray speler, de meest uiteenlopende bronnen kunnen desgewenst worden gebruikt.

tools-nobubble

Planning en montage

Idealiter ziet u slechts een beperkt deel van de apparatuur van het signaalbeheer, bijvoorbeeld in een tafelbak. Een optimale planning en installatie van de signaalwegen zorgt niet alleen voor een soepele beeldoverdracht, maar ook voor een aantrekkelijk uiterlijk in het pand.

Expert Tip:

Naast de klassieke HDMI-kabels wordt transmissie via HDBaseT steeds belangrijker. Dankzij transmissieafstanden tot 100 m met een Cat5e- of Cat6-kabel in full HD-kwaliteit biedt HDBaseT praktische voordelen, vooral in oudere gebouwen waar een latere installatie van beeldtransmitterende bekabeling noodzakelijk is.
Zuspieler-308x275

Speler

 • Combinatie van alle signalen op één punt
 • Doorsturen van signalen via één lijn naar de beamer of het beeldscherm
 • Verschillende aansluitingen voor verschillende bronapparaten
 • Ruimtebesparend ingebouwd in de tafel Stroombron voor notebooks
Pictogram Verbinding tussen apparaten

Compatibiliteit van de apparaten

Voor een optimale signaalweergave is het belangrijk te verduidelijken hoe de weergave moet plaatsvinden. Let bij de overdracht van beschermde digitale inhoud op de HDCP-compatibiliteit van de apparaten. Onze experts helpen u graag bij de vraag waar u op moet letten bij het kiezen van de juiste speler.

Resolutie pictogrammen

Resolutie

Full HD (1.920 x 1.080) in 16:9-formaat of 4K (3.840 x 2.160) in 16:9-formaat.

touch-nobubble

Aanraakfunctie

Veel van het werk in een situatiecentrum is nu digitaal. Een display met een ingebouwde slot-in PC wordt een interactieve kaart, een werkblad en nog veel meer. Het vergemakkelijkt het werk en de inhoud kan worden verzonden of afgedrukt. De aanraakfunctie ondersteunt de bediening.

Expert Tip:

Displays kunnen ook worden gebruikt voor voertuigsimulatoren. Dit bespaart tijd en geld. Bovendien zijn de toestellen niet afhankelijk van de apparatuur zelf, die anders na veelvuldig gebruik onderhoud en reparatie vergt.

Unsere Signalmanagement Highlights

Tobias Berg en Oliver Stenzel - contactpersonen bij Inkoop en Verkoop - schrijven op glasplaat

Heeft u nog vragen?

Wij adviseren u ook graag persoonlijk - wij kijken uit naar uw telefoontje of e-mail! Als u wilt dat wij u gratis terugbellen, laat dan nu uw contactgegevens achter.