Terug
public-viewing-kneipe-fussball

visunext gids

Beamer voor de Wereldbeker

Openbare bezichtiging in de biertuin, het café en het sportcafé - zo werkt het!

Het is weer zo ver, het WK staat voor de deur! Veel voetbalfans willen van het WK op groot scherm genieten en vrienden uitnodigen om "het peloton te bekijken". Ontdek daglicht- en laser TV-beamers en schermen voor een uitstekende publieke kijkervaring - binnen of buiten!

Wij leggen uit wat u nodig hebt voor een WK-publieksvertoning met een echte 4K-stadionsfeer!

Inhoud

Projecties voor binnen en buiten: Hoeveel lumen zijn er nodig?

De helderheid van een Beamer is een van de belangrijkste kenmerken voor openbare evenementen binnen en buiten. Hoehelderder uw Beamer kan projecteren, hoe gemakkelijker het is om het beeld op het scherm te zien. Dit geldt vooral voor beamers die worden gebruikt om samen bij daglicht of buiten voetbal te kijken.

Maar hoeveel lumen heeft een buitenBeamer nodig , en hoe beïnvloedt dit de beeldkwaliteit? De helderheid van beamers wordt aangegeven in ANSI lumen. Voor een contrastrijk beeld moet een Beamer minstens 3.000 lumen hebben. Meer lumen zijn vooral voordelig als u uw woonkamer of thuisbioscoop niet volledig kunt verduisteren. Voor publieksweergave bij daglicht raden wij speciale daglichtbeamers met enkele duizenden ANSI-lumen aan. Zelfs bij daglicht kunt u de voetbalwedstrijden op een helder en krachtig beeld volgen.

Als u van de WK-wedstrijden in bijzonder groot formaat wilt genieten, moet u letten op de opgegeven lumenwaarden van de Beamer. Hoe groter het projectieoppervlak, hoe hoger de ANSI-lumenwaarden van uw Beamer moeten zijn. Zo kunt u zelfs bij openbare weergave op een groot scherm een kleurrijk beeld garanderen!

Hoeveel lumen heeft een daglichtBeamer voor publiek nodig?

Pictogram basisschool

Binnen: vanaf ca. 4.000 ANSI lumen

sonne-nobubble

Buiten: vanaf ca. 6.000 ANSI lumen

DaglichtBeamer voor heldere projecties